Anna Kuhnel
beskrivelse kommer snarest.
Asta Knudtzon
Asta har danset non-stop siden hun var barn. Hun har deltaget på konkurrenceplan, medvirket i musicals og performanceses. Sidenhen har Asta taget en alsidig danseuddannelse delvis i L.A indenfor bl.a. hip hop, urban contemporary , jazz, latin og tap. . Hendes klasser sprudler af danseglæde og som elev møder du en glad og engageret underviser som elsker sit arbejde.
Claus Clement
Med en opvækst på en danseskole, efterfulgt af div. danseuddannelser og en professionel karriere herhjemme og i udlandet har gjort Claus Clement til en absolut stærk karakter i det danske danseliv. Han har løst opgaver for TV og teater, for musik- og modeverdenen. Claus har undervist allround begyndere, øvede og professionelle. Hans tilgang bærer præg af stor viden og erfaring hvilket kommer alle hans elever til gode. Som elev vil du opleve at lære en masse - og have det sjovt i dansens verden.
Kristine Brandt
Kristine har stor erfaring med mange forskellige stilarter indenfor dansen. Hun har danset både ballet, showdance, moderne, disco og hiphop. Kristine har danset til mange shows og events og som tidligere har hun vundet flere mesterskaber samt repræsenteret Danmark ved både EM og VM i hiphop. Som underviser er Kristine sød og imødekommende. Eleverne vil opleve en lærer som er pædagogisk og interesseret i at give sine elever en rigtig god oplevelse samtidig med at de bliver dygtigere.
Mie Ranum
Mie er en veletableret underviser og medejer af MOVE Jylland. Hun er uddannet professionel danselærer hos De Danske Danseskoler i både hiphop og disco samt uddannet både national og international dommer. Gennem tiden har hun blandt andet danset hiphop, disco, showdance, cheerleading, moderne og pardans. Som teenager deltog hun i både det danske og nordiske MGP og året efter vandt hun Disney Channels dansekonkurrence. Som konkurrencedanser har hun vundet både JM og DM samt repræsenteret Danmark ved EM og VM. I din tid som danselærer har hun blandt andet koreograferet mange shows og modeshows, trænet elever som er blevet udtaget til EM og VM samt været koreograf på Emil fra Lønneberg. Udover at være uddannet danselærer er MKIe også uddannet folkeskolelærer og hun har derfor et kæmpe stort drive for både undervisning og børn. Hun møder altid glad og positiv, og med et ønske om at give børnene en god og lærerig dansetime.
Rikke S. Kragkær
Rikke er uddannet professionel danselærer hos De Danske Danseskoler i standard, latin, børnedans, hiphop og disco. Rikke har danset stort set alle stilarter hos bl.a. Lilli Nicolaisen og har rejst hele verden rundt med Lilli Dancers. Udover at være uddannet danselærer er hun også uddannet pædagog og folkeskolelærer. Om sig selv siger Rikke: "Jeg har en stor passion for både undervisning og børn. Jeg er meget positiv, og ønsker at give børnene en god, sjov og lærerig dansetime".
Valeria Rizzo
Valeria er en italiensk født danser, som har fået sin danse-uddannelse dels i Brescia og Bologna, Italien. Valeria har udover klassisk ballet også arbejdet med modern, belly-dance og afrikansk native. Siden 2008 har hun arbejdet som selvstændig kunstner, og er tillige professionel akrobat. Valeria har god undervisningns erfaring med både børn og voksne. Hun er en kreativ, sprudlende sjæl, som forstår at motivere sine elever. undervisningen foregår på dansk v. børnehold og på dansk/engelsk v voksnehold.