Velkommen til danseskolen move.dk Nærum

Move - Nærum

I august 2015 åbnede MOVE dansestudie i Nærum. Vi overtog "Nærum Dans" som gennem 15 år havde været ledet af Jytte Andersen.

Med nyindrettede lokaler på Nærum Vænge glæder vi os til at videreudvikle skolen og inspirere alle børn og unge i Nærum.

Vores lokaler ligger på Nærum Vænge 2,  lige ved Nærum Vænge Torv, - under beboerhuset. Her er professionel indretning med spejlvægge, barrer, god lyd og en hyggelig lounge for forældre.

Vi har busser lige om hjørnet - og masser af gratis p-pladser på Nærum Vænge Torv.

KLIK på "ugeplan" og se alle dine muligheder.

danseundervisning i Nærum

NY sæson - kom og vær med!

Masser af nye hold for børn. 

For ungdom og voksne: Mange nye korte kurser, Bl.a. "Funky Moves" "Latin Moves" "Vild Med Dans" i Hørsholm og København

Se det nye program her:  "ugeplan"

 

Start med en prøvetime

Du er meget velkommen til at prøve holdet, før du evt. tilmelder dig fast.

Prøvetimen bookes via vores web - du vælger holdet fra "ugeskema" - lægger en prøvetime i indkøbskurven - og fortsætter til navneregistrering og betaling.

Prisen er kr. 100.- og modregnes hvis du efterfølgende tilmelder dig holdet.

 

Midtvejs-show og DanseGalla

Alle elever for mulighed for at deltage i to store scene-shows hver sæson: "Midtvejsshow" i januar og "DanseGalla" i juni.

To fantastiske begivenheder hvor alle på scenen gi´r den maks gas.

MidtvejsShow: søndag d. 5. februar 2023 / DanseGalla: søndag d. 25. juni 2023

Vi har undervising på alle niveauer.
- hvad enten du er helt ny på dansegulvet - eller elitedanser.
Vi er stolte af at gøre vores nybegyndere vilde med dansen - og glade for at vores bedste dansere mange gange har repræsenteret Danmark til VM.
Dans for de yngste
Musik og bevægelse er to utrolig vigtige elementer i et barns udvikling. Dansen kombinerer disse elementer.
Hos MOVE underviser vi i trygge omgivelser, og vi har vi mange muligheder hvor de yngste kan udvikle bl.a. deres motorik, koordination og kreativitet: Kreativ Børnedans / MGP-Disco.
klik her og ser mere!
Børn og "tweens" på dansegulvet
Få det sjovt på dansegulvet med dine kammerater. Dans er fantastisk til at styrke sociale relationer - og det er sjov og udfordrende motion. Hip Hop / Showdance / / Klassisk Ballet /  - klik her og bliv klogere :-)

make a move - dans for teens 
Udvikling af sig selv, ens evner og ens verden - det er kodeordene når man er man er mellem 12 og 15 år. Sammenhold og identitet er vigtige parametre. Dans er en eminent nøgle til koble de to ting.  Hip Hop / showdance / pop-commercial / contemporary-lyrical / Ballet . Vi sørger for at det er hyggeligt at komme hos MOVE. at du lærer dine holdkammerater at kende - samtidig med at du lærer cool moves, og bliver inspireret til udvikling.

dans for voksne
dans for voksne
Pt. har vi desværre ikke dansehold for voksne i Nærum.. Men i både vores Hørsholm og Københavner  afdelinger har vi  har mange tilbud til voskne som har lyst til at danse.
Alle voksne dansehold fungerer som kortere kurser, og er modulopdelt, så det er nemt at flette det ind i en travl kalender.
"Vild med dans", Latin moves, Klassisk Ballet, Modern/contemporary, Show-jazz, Ballet/Barre/Pilates Intensive  eller noget andet sjovt - se alle dine mulighede her!
MOVE er medlem af DDD
De Danske Danseskoler
MOVE er medlem af den professionelle brancheforening De Danske Danseskoler. - din sikkerhed for professionel undervising.
De Danske Danseskoler er den forening som afvikler flest dansekonkurrancer i Danmark. Bl.a. "DM" hver pinse -Danmarks største dansekonkurrence.
DDD associerer til internationale forbund - hvor MOVE´s dansere ofte har deltaget i EM og VM, som repræsentant for Danmark.
Nærum aktiviteter
Godt at vide om tilmelding

Tilmelding sker online

Se priser og rabatter ved holdinfo.

Medlemskab
pr. sæson: kr.150 /per person opkræves ved 1. rate
Ændring eller overflytning til andet hold: 

Hvis du bliver syg:
Hvis du I tilfælde af sygdom er fraværende fra dit hold er du velkommen til at tage en erstatningstime på et andet hold.

Sådan udmelder du dig:
Du kan til enhver tid udmelde dig.
Udmeldelse kan kun ske skriftligt. Enten pr. email eller brev.
Udmeldelsesvarel er løbende måned plus 30 dage -
Ex: hvis du udmelder dig d. 25. april vil din udmeldelse være gældende fra d. 1. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at deltage i undervisningen i denne periode.
Mundtlig udmeldelse er ikke gyldig. Indbetalte rater tilbagebetales ikke. Udmeldelse er gyldig når denne er bekræftet skriftligt af move.

Indbetalte rater tilbagebetales ikke.

Ferie- og lukkedage
Efterårsferie: 16. -22. oktober.
Juleferie: 19. december- 1.januar

MidtvejsShow 2024:
Musikteatret Albertslund  søndag d.4. februar  - generalprøve d. 3. februar.

Udgifter til kostumer skal påregnes.

MOVE er ikke ansvarlig for manglende opfyldelse af aftalen, såfremt
lovgivning eller myndighedsafgørelser umuliggør afvikling af undervisning
eller forhindrer eller forbyder forsamling af mennesker.
Det samme gælder, såfremt MOVE som følge af myndighedsvejledninger og anbefalinger ikke finder det forsvarligt eller muligt at afvikle undervisningen inden for de aftalte rammer og tidsterminer. I tilfælde af ovenstående er MOVE berettiget til at afvikle undervisningen på alternative måder, herunder digitalt f.eks. via Zoom.

ret til ændringer forbeholdes