Amalie Peronard
Amalie startede til dans i en alder af 4 år. I 14 år dansede hun konkurrence dans i bla. show og moderne, hvor hun har vundet et utal af medaljer i både ind- og udlande. Bla. blev hun i 2008 både Danmarksmester, Europamester og Verdensmester. I 7 år var hun en del af Hellerups Klassiske Balletskoles kompagni ved Sanne Stahnke, som optrådte rundt omkring på nogen af verdens største scener. I 2014 blev Amalie uddannet fra International Dance Academy (Copenhagen/Hollywood) og dansede sammen med nogen af verdens største koreografer i LA. Efterfølgende i 2016 tog hun uddannelsen Copenhagen Contemporary Dance School med speciale i moderne dans og klassisk ballet. Amalie har undervist fra hun var 16 år gammel, og været koreograf på et utal af forestilling på blandt andet: Det Kongelige Teater, Tivoli Glassal og Pantomime Teater, Bremen Teater og Bellevue Teateret. Udover det har hun medvirket som ballet danser i blandt andet den pris belønnet reklame film “Det skal danses væk” og TV2 Zulu serien “Perfekte Steder”. Amalie underviser Moves mest øvede elever i Teknik og Lyrical, samt Moves konkurrence hold “Move It Junior”, som vi stolt kan siger er forsvarende Danmarksmestre.
Caroline Kragmann
Caroline har danset siden hun var 2 år gammel, og har i årenes løb været igennem stort set alle stilarter. Dog banker hendes hjerte højest for show genren. Caroline har bl.a. været i danser i "Vinterrevyen" - samt danset og optrådt i mange andre sammenhæng. Hun har god undervisningserfaring med både små og store børn - og beskriver selv sin undervisning som meget pædagogisk og målrettet - dog skal der også være plads til en masse sjov!.
Caroline Schrøder
Caroline er "vokset op" hos MOVE, og har danset stort set hele sit liv. Hun har beskæftiget sig med mange forskellige stilarter, og har bl.a. repræsenteret Danmark til VM i showdance. Som elev vil du møde en glad underviser der underviser "i øjenhøjde" - og som altid er imødekommende og fuld af energi. Caroline lægger vægt på at alle får udbytte af hendes undervisning - og er glade når de går fra dans.
Clara Luna Wassmann
Som datter af en professionel danser har Clara dansen i blodet. Hun startede med at danse da hun var kun 4 år gammel, og har siden været omkring mange stilarter ; ballet, jazz, modern, street, hip hop og girly. Clara har optrådt i mange sammenhæng og har en et-årig fuldtidsuddannelse i dans bag sig. I sin undervisning Forsøger Clara altid at udfordre sine elever kreativt - og hun lægger vægt på, at de får deres egen føling med koreografierne. Hun har god erfaring med undervisning af børn - og vi er sikre på at du vil blive glad for hendes målrettede undervisning.
Emilie Dam
Emilie er en glad, passioneret og alsidig underviser, der som 7 årige kastede min kærlighed på hiphoppen. Siden da har hun trænet og undervist i forskellige undergenre; LA style, house, girly hiphop samt dyrket konkurrence hiphop, og har vundet en del titler samt medvirket i shows og større produktioner. Emilie har desuden en danseuddannelse bag sig. Som underviser er Emilie energisk, pædagogisk og meget passioneret - og gør en dyd ud af at skabe en tryg- og hyggelig stemning for de mindste og et kreativt- og talentudviklende miljø for de største. I hendes timer kan man forvente fede koreografier, en dedikeret underviser og en masse grin. Det skal være sjovt at danse!
Emma Ryborg
Emma er en livsglad danser med en sprudlende energi som kan mærkes. Hun har 7 års intens danseerfaring med stilarter som hip hop, girly, moderne, showdance, dancehall, house m.m Hun har deltaget i diverse dansekonkurrencer, musicals, workshops og shows og i timerne vil der blive fokuseret på glæden ved at danse.
Fiona
beskrivelse kommer
Julie Ulnits
Julie har mange års danseerfaring, specielt indenfor dancehall og hiphop. Hun har deltaget i samtlige konkurrencer og mesterskaber indenfor de 2 stilarter. Hun startede som hiphop danser da hun var 10 år, og har siden været en del af Moves showhold nogle år tilbage. Julie er en del af dancehallmiljøet i Danmark og er medlem af dansecrewet Zoospected. Hun rejser jævnligt til Jamaica for at få mere inspiration fra de Jamaicanske dancehalldansere i Street miljøet i Kingston. Julie er en positiv og engergeret underviser der går op i at hendes elever har det sjovt, men også går hjem fra timen med ny viden og udfordringer. Hun vil med garanti sørge for at hendes elever vil blive udfordret, og har et godt sammenhold.
Katharina Wentzel
Katharina startede sin dansekarriere som 4 årig - og har ikke været til at stoppe siden. Hun har som barn danset i Move-it JR, medvirket i tv-udsendelser - og sidenhen som ung vundet Sjællandsmesterskab i hip hop, medvirket i videos m bla. Niklas og Albert Dyrlund. Hun har haft danse-jobs for Dior, for Lina Rafn og har i det hele taget arbejdet med rigtig mange stilarter: Showdance, Jazz, Girly, hip hop og lyrical. Katharina er en meget populær underviser, - og som elev vil du mærke hendes gode pædagogiske evner, hendes søde væsen, hendes kreativitet og store passion for dans.
Klara-Maria Rønnebro
Klara-Maria Brinch har danset siden hun var 3 år. Hendes erfaring spænder bredt over showdance, latin, standard og disco. Udover at være professionel danseunderviser, er Klara-Maria under uddannelse som fysioterapaut - og er tillige personlig træner. Det er vigtigt for Klara-Maria at børnene synes det er sjovt at danse, og at de mindste introduceres til dansens verden i trygge rammer, hvor de kan udfolde sig. Hun lægger vægt på at social samvær og kammeratskab på holdet - og at alle elever får gode oplevelser med dansen.
Maria Gregor
Maria har 5 års undervisningserfaring med både børn, unge og voksne. Hun har undervist både pre-professionelle dansere på danseuddannelser, men også som motionsform eller supplement til andre dansegenrer. Maria har tillige koreograferet til forestillinger og shows, samt selv optrådt og danset solistroller i bl.a. Tivoli, Det Kongelige Teater og Bellevue Teatret. Om sin undervisning siger Maria: Jeg har stor fokus på danseglæde, og at rummet forbliver et trygt miljø man kan udvikle sig i, men også på hårdt arbejde og stræben efter at være den bedste version af sig selv, hvis eleven er ældre og øvet. Jeg elsker at se både smil og sved!"
Pernille Hougaard
Pernille har en danseuddannelse og en karriere som danser i bl.a. London bag sig. Hendes spidskompetencer er urban : Hip hop og commercial , men hun yderligere arbejdet med jazz og contemporary. Udover dansesjobs i London har Pernille medvirket i danske produktioner, bl.a MGP/ MGP Nordic og i musicals. Hun har endvidere vundet DM og Jysk Mesterskab flere gange i hip hop og disco. Pernille har erfaring med at undervise både yngre og ældre børn - og lægger stor vægt på at give alle sine elever en god oplevelse med dansen.
Rasmus Helmer Hansen
Rasmus startede med at danse hos Move, da han var 6 år gammel. Gennem årene har han prøvet kræfter med en lang række stilarter: showdance, lyrical, hiphop og ballet. I 2019 var han med til at sikre Move DM i showdance med nummeret Maskerade. Ud over interessen for dans, har han i 5 år medvirkede i musicals hos Eventyrteatret i glassalen i Tivoli. Han gik på danselinjen på Oure Efterskole, hvor han var med i begge aften kompagnier i både hiphop og moderne. Efterskoleopholdet indeholdt også en rejse til New York hvor han dansede på nogle af byens store dansestudier.
Sarah-Emilie
beskrivelse kommer .
Sofie Frølich
Sofie har danset hele sit liv, og har været omkring jazz,disco, hip hop, modern, Show, house mm. Hun har b.la medvirket i tv-serien Izas Steps, samt danset på videos, festivaller og et utal af shows. Som konkurrencedanser har Sofie vundet en del titler herunder 3 gange titlen som verdensmester i hip hop formation. Sofie har en god solid danseuddannelse bag sig fra DK og udlandet og supplerer iøvrigt med inspiration fra div. professionelle workshops Sofie elsker sit arbejde som underviser, og har en del erfaring med børn og unge i alle aldre og på alle niveauer.