Amalie Peronard
Amalie er professionelt uddannet danser og har danset i mere end 20 år. De første 14 år dansede hun konkurrence dans og har vundet både Danmarks-, Europa- og Verdensmesterskaber. I 2013 blev hun uddannet fra International Dance Academy (Hollywood) og efterfølgende i 2016 tog hun uddannelsen Copenhagen Contemporary Dance School of Art. Amalie har været koreograferet for bla: Det Kongelige Teater, Tivolis Glassal, Pantomimeteateret og Bellevue Teateret. Amalie har undervist vores showhold Move it Junior siden 2014, som op til flere gange er blevet Danmarksmestre, samt deltaget ved Verdensmesterskaberne. Senest modtog hun og holdet “Den Danske Balletpris 2022” som vindere. Udover sin store passion for dans - arbejder hun også som kropsterapeut, og har en enorm interesse for, hvordan man styrker både krop og sjæl.
Anna Kron
Anna har siden 2015 undervist i ballroom latin dans, kreativ børnedans, improvisation, rytmik og showdans. - og har bl.a. en uddannelse i "Pædagogik og Koreografi for børn og voksne" Anna startede sin egen dansekarriere som 6 årig med rytmisk dans i en musikskole og har siden ikke været til at stoppe. Udover showdans har Anna også arbejdet med med latin og ballroom dans og repæsenterer Danmark ved internationale stævner. Du vil møde en kompetent, energifyldt og glad underviser.
Caroline Schrøder
Caroline er "vokset op" hos MOVE, og har danset stort set hele sit liv. Hun har beskæftiget sig med mange forskellige stilarter, og har bl.a. repræsenteret Danmark til VM i showdance. Som elev vil du møde en glad underviser der underviser "i øjenhøjde" - og som altid er imødekommende og fuld af energi. Caroline lægger vægt på at alle får udbytte af hendes undervisning - og er glade når de går fra dans.
Celina Hennecke
Celina har flere danseuddannelser bag sig, bl.a. fra CDSH - "Contemporary Dance School Hamburg" indenfor Ballet, modern (div retninger), anatomi, dansehistorie, jazz, lyrical jazz, step, musical repertoire. Hun er en alsidig underviser, og arbejder fokuseret på at skabe danseglæden og lysten til udvikling hos sine elever. -Som elev er du i de bedste professionelle hænder i Celinas klasser.
Clara Luna Wassmann
Som datter af en professionel danser har Clara dansen i blodet. Hun startede med at danse da hun var kun 4 år gammel, og har siden været omkring mange stilarter ; ballet, jazz, modern, street, hip hop og girly. Clara har optrådt i mange sammenhæng og har en et-årig fuldtidsuddannelse i dans bag sig. I sin undervisning Forsøger Clara altid at udfordre sine elever kreativt - og hun lægger vægt på, at de får deres egen føling med koreografierne. Hun har god erfaring med undervisning af børn - og vi er sikre på at du vil blive glad for hendes målrettede undervisning.
Claus Clement
Med en opvækst på en danseskole, efterfulgt af div. danseuddannelser og en professionel karriere herhjemme og i udlandet har gjort Claus Clement til en absolut stærk karakter i det danske danseliv. Han har løst opgaver for TV og teater, for musik- og modeverdenen. Claus har undervist allround begyndere, øvede og professionelle. Hans tilgang bærer præg af stor viden og erfaring hvilket kommer alle hans elever til gode. Som elev vil du opleve at lære en masse - og have det sjovt i dansens verden.
Emilie Dam
Emilie er en glad, passioneret og alsidig underviser, der som 7 årige kastede min kærlighed på hiphoppen. Siden da har hun trænet og undervist i forskellige undergenre; LA style, house, girly hiphop samt dyrket konkurrence hiphop, og har vundet en del titler samt medvirket i shows og større produktioner. Emilie har desuden en danseuddannelse bag sig. Som underviser er Emilie energisk, pædagogisk og meget passioneret - og gør en dyd ud af at skabe en tryg- og hyggelig stemning for de mindste og et kreativt- og talentudviklende miljø for de største. I hendes timer kan man forvente fede koreografier, en dedikeret underviser og en masse grin. Det skal være sjovt at danse!
Freja Bjerregaard
beskrivelse kommer snarest
Ida Lange
Ida er en instruktør fyldt med energi og godt humør. Hun har danset hos move i 10 år, og har været omkring hip hop, showdance, girly og moderne dans. Udover det har hun hun har repræsenteret Move i konkurrencer ved bl.a. DM og VM. I Idas undervisning kan du være sikker på at danseglæden bliver ført videre med smil og god energi.
Josephine Runchel
Josephine har beskæftiget sig med dans i mere end 14 år. Hun har prøvet kræfter med mange genre og specielt har hiphop fyldt meget. Du vil møde en underviser, som slet ikke kan sidde stille når musikken spiller og du vil mærke hvordan hun giver danseglæden videre. Udover dansen bruger Josephine sin tid på sundhedsfaglige uddannelse.
Julie Ulnits
Julie har mange års danseerfaring, specielt indenfor dancehall og hiphop. Hun har deltaget i samtlige konkurrencer og mesterskaber indenfor de 2 stilarter. Hun startede som hiphop danser da hun var 10 år, og har siden været en del af Moves showhold nogle år tilbage. Julie er en del af dancehallmiljøet i Danmark og er medlem af dansecrewet Zoospected. Hun rejser jævnligt til Jamaica for at få mere inspiration fra de Jamaicanske dancehalldansere i Street miljøet i Kingston. Julie er en positiv og engergeret underviser der går op i at hendes elever har det sjovt, men også går hjem fra timen med ny viden og udfordringer. Hun vil med garanti sørge for at hendes elever vil blive udfordret, og har et godt sammenhold.
Maria Gregor
Maria har 5 års undervisningserfaring med både børn, unge og voksne. Hun har undervist både pre-professionelle dansere på danseuddannelser, men også som motionsform eller supplement til andre dansegenrer. Maria har tillige koreograferet til forestillinger og shows, samt selv optrådt og danset solistroller i bl.a. Tivoli, Det Kongelige Teater og Bellevue Teatret. Om sin undervisning siger Maria: Jeg har stor fokus på danseglæde, og at rummet forbliver et trygt miljø man kan udvikle sig i, men også på hårdt arbejde og stræben efter at være den bedste version af sig selv, hvis eleven er ældre og øvet. Jeg elsker at se både smil og sved!"
Mathilde Anna Grunnet
Mathilde er en danser med god energi og har altid et sort smil på læben. Med 7 års erfaring i bagagen er hun "vokset op" hos Move. bl.a. indenfor stilarterne showdance, moderne/lyrical, ballet og hip hop. Mathilde har været med til at repræsentere Move til diverse konkurrencer indenfor showdance, bl.a DM og VM. Mathilde har en danseglæde, som vil mærkes i timerne, og hun fokuserer på at sprede lysten til at lære med et stort smil.
Mia Reindahl
Som 3 årig startede Mia sin dansekarriere hos Move - og hun har ikke været til at stoppe siden. Show, Hip hop, modern og lyrical er nogle af de stilarter hun har arbejdet med . Mia har vundet mange Danmarksmesterskaber - og repræsenteret Danmark til VM flere gange. Hun er en sød og imødekommende person, og lægger stor vægt på at alle elever får en rigtig god oplevelse med dansen.
Michaela Haaemann
Michaela har været en del af MOVE siden 2013, hvor hun startede som elev, og har efterfølgende prøvet kræfter med mange forskellige stilarter. Michaela leverer en sjov og lærerig undervisning med højt humør, og skaber et trygt dansemiljø børnene kan udvikle sig i. På hendes hold oplever du engagement og glæde for børn og deres behov.
Miriam Borrelli
Miriam stammer fra Italien, hvor hun siden sin barndom har danset ballet, modern, lyrical, jazz, hip hop etc. Hun har uddannet sig hos CCDS (Copenhagen Contemporary Dance School) .Miriam Har danset for Mute Comp. - arbejdet med fysisk teater og medvirket i dansefilm - og musikvideoer. Som elev vil du møde en super kreativ og glad underviser, som flytter sine elever på en udfordrende og sjov måde.
Smilla Stroud
Jeg startede mit danseeventyr i en alder af 10 år, og har elsket det lige siden! Jeg har danset rigtig mange forskellige stilarter - og har bl.a. repræsenteret Danmark til VM flere gange. I mine timer vil der være fokus på at udvikle sig teknisk og musikalsk, samtidig med at vi skal have det sjovt med hinanden. Håber at I er ligeså klar på at give den gas i Move som jeg er.
Sofie Frølich
Sofie har danset hele sit liv, og har været omkring jazz,disco, hip hop, modern, Show, house mm. Hun har b.la medvirket i tv-serien Izas Steps, samt danset på videos, festivaller og et utal af shows. Som konkurrencedanser har Sofie vundet en del titler herunder 3 gange titlen som verdensmester i hip hop formation. Sofie har en god solid danseuddannelse bag sig fra DK og udlandet og supplerer iøvrigt med inspiration fra div. professionelle workshops Sofie elsker sit arbejde som underviser, og har en del erfaring med børn og unge i alle aldre og på alle niveauer.